Parken

Vår park på innergården är vi mycket stolta och glada över. Den hålls i gott skicka genom vår entreprenör Green landscaping som skött den sedan många år tillbaks. Årligen gör styrelsen en vår & höstbesiktning tillsammans med representanter för Green landscaping för att se över vad som behöver åtgärdas inför kommande säsong. www.greenlandscaping.se.

Våren är fantastisk då bl.a. fläderbuskarna slår ut sina gräddvita blomklasar och vi kan njuta av diverse blommande lökar som tittar upp i rabatterna. Sommaren är ett eldorado för soldyrkarna som sträcker ut sig i gräset eller bara njuter i grönskan tillsammans med en god bok. Hösten är som den är i detta landet och parken går till vila. Till första advent kan vi åter glädjas över julen som står för dörren. Då får vi en vacker julgran på innergården som kanske tinar och värmer en frusen själ.

Flaggning

Till vardags vajar den blågula vimpeln från stångens topp. Vi flaggar på alla allmänna flaggdagar under vår, sommar och höst. Under juletid står vår julgran på flaggstångens plats.

Tennisbana

Om du vill spela tennis på föreningens bana är du välkommen att hämta ut en nyckel. Dessa finns att hämta på kvartersgårdengården motdeposition på 130: -/nyckel. Tennisbanan är öppen för spel preliminärt från 1 maj till och med 30 oktober dagligen mellan kl. 07.00 och 21.00. Bokning sker med hjälp av låskolvar vid tennisbanan.

Grillplats

I Brf Citys parkområde finns en grillplats till nytta och nöje för oss som bor här i Näsbydal. Grillplatsen är välbesökt under säsongen och ett ypperligt tillfälle att träffa nya och gamla grannar och äta en god måltid som tillagas på grillen. Kontakta Svefab för att få tillgång till grillarna. Även bestick och porslin finns att låna.

För att lösa ut nyckel till grillboden krävs medlemskap i Brf City. Nyckel till boden kan hämtas hos låssmeden mot deposition på 130:- viduppvisande av bevis för medlemskap i Brf City.

Utedusch 

Intill grillområdet/basketplan finns en utedusch.

Basket 

I parken finns en asfalterad yta med basketställningar och korg.

Boule 

Inom det centrala fritidsområdet finns en anlagd boulebana. Klot finns att låna av Näsbydalskamraterna - NDK, se Näsbydalskamraterna - NDK.

Hundar 

Respektera att det finns människor som är hundrädda och kanske dessutom lider av allergi. Genom ömsesidig hänsyn och respekt kan onödig irritation undvikas. För vår trevnad i området vill vi att hundägare beaktar följande:

Plocka alltid upp hundbajs i plastpåse och lägg det i skräpkorgarna som finns för detta.Håll hunden kopplad.Respektera att hundar inte får vistas på innergården.

Lekpark 

Det finns flera lekplatser för barn i området, en större i mitten av parken och en mellan hus 4 och 6.