Balkongprojektet

28 januari 2015

Nu startat vårt stora balkongprojekt. Det första steget är att mäta alla balkonger. Vi har under de senaste dagarna delat ut ett brev till er med balkong som gäller mätning. Det är viktigt att ni läser det och ser till att vi tillsammans med vår leverantör Balco kan komma in och mäta. Denna mätning sker endast en gång. Vi ber dig att underlätta mätningen genom att placera balkongmöbler & dyl mot räcket av balkongen, så att man enkelt kan mäta i ytterhörnen av balkongen.

Följande datum gäller för mätning:
Hus nr 2, 4 och 6 den 10/2 mellan kl 8.00 och 18.00
Hus nr 8, 10 och 12  den 11/2 mellan kl 8.00 och 18.00
Hus nr 14 och 16 den 12/2 mellan kl 8.00 och 18.00

Om du inte kan vara hemma måste du lämna in nyckel tydligt märkt med lägenhetsnummer och husnummer samt våningsplan till förvaltningskontoret senast kl 07.00 samma dag som mätningen ska ske. Det går bra att "droppa" den i brevlådan på Näsbydalsvägen 21. Boxen är låst från insidan och nyckeln returneras genom din brevlåda när mätningen är utförd. Då alla balkong ska besiktigas kan du även lämna din nyckel till en granne som är hemma.

Tack för din medverkan!

Kvartersgården

18 januari 2015

Då vi under en längre tid har haft problem i samband med uthyrning av kvartersgården kommer vi nu att stänga ner den under en tid för sanering, uppfräschning och allmän tillsyn. Porslin har slagits sönder, saker har försvunnit, städningen efter fester har ej fungerat obehöriga har varit i lokalen.

Från den 23 mars och framåt kan vi inte ta emot bokningar. Stängningen kommer vara ca 4-8 veckor. 

Efter stängningen kommer avgiften för att hyra lokalen vara 1500 SEK för helg och 500 SEK för vardag.

 

Lediga förråd

18 januari 2015

Det finns ett antal förråd lediga på vinden . Är du intresserad av att hyra kontakta Carola Fredriksson, Svefab, 020-544 022.

Våra skärmar

10 januari 2015

Vi har fått problem med de skärmar som sitter mellan hissarna. I fyra av våra hus fungerar de inte alls. Vi har under hela julhelgen arbetat med att försöka finna en lösning men har inte lyckats.Teknikutvecklingen går mycket fort och våra skärmar är gamla. Under kommande vecka får vi ett nytt förslag som vi hoppas ska lösa vårt problem. Vi ber er att ta del av information via hemsidan i första hand, skulle det vara något mycket viktigt kommer vi sätta upp lappar i varje entré.

Vi ber om ursäkt om detta medför problem för er, men vi gör allt vi kan för att få till en lösning snarast.

Styrelsen 

 

Vill du lämna in en motion till årsstämman ska den vara styrelsen tillhanda senast 2015-01-31. 

Levande ljus i juletid

18 december 2014

Visst är det härligt med alla levande ljus vi tänder nu i juletid, men var försiktig. Mossa och annan dekoration tar lätt eld så ta för vana att alltid släcka ljusen när du lämnar rummet.

Brandsäkerhet

18 december 2014

Det är absolut förbjudet att täcka över våra värmedetektorer som sitter i taket. Om du renoverar måste du se till att de är fria, allt för din och dina grannars säkerhet. 

En påminnelse till alla medlemmar är att bostadsrättstillägget ingår i föreningsavgiften. Ni kan därmed säga upp den delen i er privata hemförsäkringen nu inför årsskiftet. Kontakta ert försäkringsbolag för hjälp med detta. 

TV Finland

16 december 2014

Canal Digital har meddelat att nu kan ni som vill se TV Finland göra det på nytt i det analoga basutbudet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garner

10 december 2014

Vi har en grupp medlemmar som regelbundet träffas och stickar. Det som görs skänks sedan till behövande, en mycket fin aktivitet. Gruppen söker nu garn, det går åt mycket. Har du garn som bara ligger hemma i lådan eller garderoben kontakta Birgitta Andersson på telefon 08-758 06 75.